Kasvissyöjästä kanansyöjäksi

Juuri kun pikaruokalatkin Suomessa alkavat herätä kasvisruoan tuottamisen ja syömisen tarpeellisuuteen,
lopetti ystäväni lakto-ovo-kala-vegetaristin uransa
ja alkoi jälleen vuosien tauon jälkeen syömään kananlihaa.
Ei hän toki päivittäin kananlihaa syö, eikä muuten punaista lihaa vieläkään.

Mainittu ystäväni sai houkuteltua minutkin,
toisen lakto-ovo-kala-vegetaristin mukaansa kokeilemaan, mitä tapahtuu, kun ihminen muuttuu kasvissyöjästä takaisin valkoisen lihan eli kanansyöjäksi.

Mitä muutoksia sain sitten uudesta ruokavaliostani huomata?
Ainakin painoa tuli hieman lisää ja iho saattoi mennä hitusen huonompaan kuntoon.
Äkkisältään vaikutti myös, että lompakkoon jäi hieman enemmän rahaa ja ruoanlaittoon meni entistä vähemmän aikaa, kun kauppa myi kätevästi uunivalmista kananliharuokaa tarjoushintaan.

Kaiken lisäksi epämääräinen ahdistus lieveni,
kun kroppa sai kaipaamaansa proteiinia yllinkyllin ja vatsa täyttyi alta aikayksikön.

Kanaruoka on maistunut useimmiten hyvältä, eritoten kun se on laitettu intialaisittain.
Odotankin mielenkiinnolla seuraavaa Intian matkaani, jolloin pääsen maistamaan,
miten kanaruokaa laitetaan Intiassa, sillä kasvissyöjä kun olin,
en ole koskaan aiemmin tullut syöneeksi lihaa Intiassa.
Intiassa, tuossa kasvissyöjien taivaassa.